Foto’s

De hele week was er een donkergrijze balk te zien boven de dialectpost van vorige week. Dat kwam, omdat ik vergeten had de foto in te laden die er boven moest. Om die reden vandaag wat extra aandacht voor het fotomateriaal op dit blog. De foto’s zijn gemaakt door in Heumensoord, het Nijmeegse bos waar ik naast woon. Ik woonde jaren in het centrum van Nijmegen. Toen ik naar de rand van de stand verhuisde merkte ik hoezeer ik de bossen gemist had.

Ik vind de combinatie van het elektronische proces en de akoestische brongeluiden fijn om mee te werken. De akoestische brongeluiden (field recordings, akoestische instrumenten, huishoudelijk materiaal) hebben een aardende akoestiek. Omdat ik met beperkte elektronische middelen de muziek maak, hoor je ook duidelijk het eigen geluid van de apparatuur waarmee ik werk (vooral van de BOSS BR600, het opnameapparaat waar alle nummers op staan.)

Zowel de muziek als het fotomateriaal heeft iets oorspronkelijks en iets dat over ontwikkeld is. Deze spanning probeer ik op te zoeken in het Scheerling materiaal.

bos 2 (1)

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s