Aan het werk! (1)

Naast het aankopen van natuur en natuurlijk het maken van drones is Scheerling opgericht om samenwerkingen aan te gaan. Omdat Scheerling een eenmansproject is, kan het maken van nummers een teruggetrokken proces zijn. Ik vind het mooi om andere mensen daarbij te kunnen betrekken. Scheppend bezig zijn is (naast soms frustrerend) een warm proces. Ik ben blij dat ik deze zomer samen met anderen aan Scheerling kan werken.

De foto onderaan deze post is een inkijkje in het werkproces voor de split die ik met Thaumaturgist aan het maken ben. Mijn kant van deze split release is gebaseerd op het maken van improvisaties op eerder gemaakte drones. In tegenstelling tot Radio Kootwijk, die helemaal gecomponeerd is.

Wouter Jansen is zo vriendelijk om hierbij te helpen en het op te nemen. Ik laat over een tijd graag horen wat er van gekomen is. In de tussentijd ga ik nog een midweek met Dennis Gaens, die de liner notes voor Radio Kootwijk schreef, weg om muziek te maken en te schrijven, maar daarover later meer.

 

wouter en bert aan het werk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s