Artist in residence, Berlijn mei 2016

Als eerste bericht van 2016 nieuws waar ik erg trots op ben: van 9 tot 30 mei ga ik een artist in residence doen in The Wedding Space. Een artist in residence is een tijdelijk verblijf op een andere plek om daar in een andere context en weg van je alledaagse omgeving creatief werk te maken. The Wedding Space is een programma in de wijk Wedding in Berlijn, opgezet door Sarah Mann-o’Donnell dat zich richt op de kruisbestuiving van kunst, wetenschap en activisme.

12234976_190025051335221_3628751785091803452_n

Verblijf

Tijdens mijn verblijf wil ik een performance of installatie maken, een artikel af schrijven voor mijn onderzoek op ArtEZ, workshops over het creatieve proces geven, contact leggen met schrijfprogramma’s en naar optredens gaan. Het lijkt me mooi een installatie te maken, omdat ik hiermee het groene karakter van Scheerling verder kan vormgeven. Daarover binnenkort meer.

Vooraf

Voor ik vertrek komt de split met Thaumaturgist uit. Het release-event is waarschijnlijk in Nijmegen of Gent. Peter Johan Nÿland en ik maken de instrumenten voor Skymme af en er komt een EP van een ander project van me uit. Maar ook daarover binnenkort meer.

Ik ben van plan om tijdens het verblijf in The Wedding Space vaker op dit blog te posten. Het zou leuk zijn als je het wilt lezen. Hiervoor kun je je aanmelden voor de Scheerling facebookpagina.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s